24-7 Zorg om de Hoek - Kraamzorg
Hier komen de captions

Kraamzorg

Als u deze website bezoekt omdat u zwanger bent, dan feliciteren wij u daar van harte mee! 

U zit in een bijzondere periode, vol met geluk, vragen en soms onzekerheden. De tijd vliegt voorbij voordat u het beseft is het kleine wondertje er.

Kraamzorg geregeld

Er zijn mogelijk nog veel dingen die u geregeld wilt hebben voor de kleine er is. Een daarvan is vast de kraamzorg.

Wanneer u thuis de kraamtijd doorbrengt, vraagt dat om persoonlijke zorg op maat bij voorkeur door een en dezelfde kraamverzorgende.

Onze dienstverlening is er helemaal op gericht om u een plezierige en onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Met een kraamverzorgende van 24-7 Zorg om de Hoek mag u tijdens de kraamtijd helemaal zichzelf zijn. Het is per slot van rekening uw kraambed!

Wanneer aanmelden

Ons advies voor het aanmelden van kraamzorg is dit vóór de 14e week van uw zwangerschap te doen. Als u zich op tijd aanmeldt, kunnen we de zorg rondom uw zwangerschap en bevalling goed inplannen. Aanmelden kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier op deze website. 

Sommige verzekeraars willen graag dat de kraamzorg via hen geregeld wordt. Indien dit bij u het geval is, dan zullen wij u dit bij de bevestiging van u aanmelding laten weten. Eén telefoontje naar uw zorgverzekeraar, waarin u hen meedeelt dat u heeft gekozen voor

24-7 Zorg om de Hoek om uw kraamtijd te verzorgen is dan voldoende.

Het team van 24-7 Zorg om de Hoek wenst u een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

N.B. Vergeet niet bij het aanvragen van kraamzorg bij u zorgverzekeraar te vermelden dat u voorkeur uitgaat naar zorgorganisatie 24-7 Zorg om de Hoek B.V.