24-7 Zorg om de Hoek - Borstvoeding
Hier komen de captions

Borstvoeding

Uit verschillende onderzoeken rond moeder en kindzorg is gebleken dat borstvoeding de ideale dan wel de beste start voor moeder en kind is.

Om die reden vinden wij van 24-7 Zorg om de Hoek het dan ook belangrijk dat, als het mogelijk is, de baby borstvoeding moet krijgen. Maar als moeder staat u vrij in de keuze voor voeding. Als u ervoor kiest om borstvoeding te gaan geven, zullen de kraamverzorgenden van 24-7 Zorg om de Hoek u op alle mogelijke manieren met raad en daad bijstaan.

Al onze kraamverzorgenden zijn zeer ervaren in het begeleiden van borstvoeding en ze blijven goed op de hoogte van de laatste ontwikkeling en adviezen. Jaarlijks volgen alle kraamverzorgenden een uitgebreide scholing over borstvoeding zodat zij de kraamvrouw en baby zo goed mogelijk kunnen blijven ondersteunen bij de borstvoeding.

Wij werken volgens een eenduidig borstvoedingsprotocol. Zij zijn dus goed onderlegt om u als jonge ouders op een professionele wijze te informeren, te begeleiden en te ondersteunen. 24-7 Zorg om de Hoek werkt volgens de richtlijnen van het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.