24-7 Zorg om de Hoek - Mantelzorg
Hier komen de captions

Mantelzorg


Zorgorganisatie 24-7 Zorg om de Hoek BV is een zorgorganisatie die het belang van de mantelzorger heel hoog heeft staan. Wij bieden professionele hulp aan onze cliënten maar u als mantelzorger bent een waardevolle informatiebron/hulp voor onze professionele zorg. Onze medewerkers komen bij mensen over de vloer die zorg nodig hebben. Ze wonen alleen, met hun partner of gezin. Vaak krijgen ze hulp van mensen uit hun nabije omgeving. Wanneer de professionele hulp weg is, blijft de mantelzorger vaak nog ter plaatse. Zij zijn immers degene die een groot gedeelte van de zorg voor hun rekening nemen, waardoor zij cliënten in staat stellen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Goede zorg kan dus alleen maar met duidelijke samenwerking/afstemming met deze mantelzorgers. Voor Zorgorganisatie 24-7 Zorg om de Hoek BV zijn mantelzorgers belangrijk in het bieden van persoonsgerichte zorg, want door uw inbreng zal uw familielid of naaste zich thuis het fijnst voelen. Wie kent de client nu beter dan de mantelzorger die vaak al een jarenlange relatie met de client heeft.

Door een mantelzorgbeleid zullen de mantelzorg en de professionele zorg elkaar versterken en aanvullen. Onze medewerkers zullen samen met u en uw mantelzorger(s) kijken welke professionele zorg nodig is, maar ook afstemmen waar u als mantelzorger behoefte aan heeft om uw deel van de zorg zo goed mogelijk uit te voeren.

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier, mailen of bellen. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder.